Kiitmine ja laitmine
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kiitmine ja laitmine
Siin võite kiita või laita meie töölisi.
Trussikud- Postituste arv : 9
Re: Kiitmine ja laitmine
Kiidan kõiki mehaanikuid hea RP eest
Karl_Varusk- Postituste arv : 21
Laidan mehaanikuid, sellepärast, et mina ei ole näinud ühtegi mehaanikut, kes on perfektset mehaaniku RP-d teinud.
Kui on auto puru, et lausa suitseb, siis ainult valatakse jahutusvedeliku juurde jms, see ei ole mingi RP. Kui auto suitseb, siis peaks auto parandamine rollimänguliselt vähemalt 30min aega võtma. - see on minu arvamus, aga eks ise teate, kas soovite serveril head mainet hoida või teete serverist serveri, kuhu kogunevad kõik need, kes mujalt RP testidest läbi ei saa.
Kui on auto puru, et lausa suitseb, siis ainult valatakse jahutusvedeliku juurde jms, see ei ole mingi RP. Kui auto suitseb, siis peaks auto parandamine rollimänguliselt vähemalt 30min aega võtma. - see on minu arvamus, aga eks ise teate, kas soovite serveril head mainet hoida või teete serverist serveri, kuhu kogunevad kõik need, kes mujalt RP testidest läbi ei saa.
Dorrey me oleme küsinud et palun lahkuge me tegeleme masinaga aga kindlasti paljud tulevad sellepärast mehaanikute juurde et auto korda saada ja edasi linnas sõita mõni ei tule ültse rp pärast autot parandusse tooma vaid sellepärast et Pay´n Spray on kinni
Benzor- Postituste arv : 5
Ühesõnaga kui ei meeldi siis ära käi mehaanikute juures. Nt kui ma autosid ei tunne siis ma teen seda mida mina oskan teha . Või kas ma peaks google.ee ette võtma ja otsima hakkama mis võib viga olla ?
Karl_Varusk- Postituste arv : 21
Ega jah, Pead rohkem jälgima. Ei ole mõtet tühja laita, kui pole näinudki midagi.
Trussikud- Postituste arv : 9
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1